RAPLES.nl
/

Rap Workshop Boeken?

 

Rap workshop op uw event?

RaplesNL beschikt over een netwerk van verschillende rapdocenten die actief zijn door heel Nederland. Ons netwerk bestaat uit rapdocenten met een creatieve vooropleiding die in het bezit zijn van een VOG. 


Wij bieden de mogelijkheid om de Rap workshop in te zetten voor elke gelegenheid. De vorm van de workshop wordt door onze docenten namelijk volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers, de gewenste tijdsduur en het doel van de workshop.


Tijdens de les maken deelnemers kennis met de basiselementen die nodig zijn om een goede rap te maken en worden gevuld met rapteksten schrijven, ritme aanhouden en het geven van een optreden. Het is tevens mogelijk een thema te koppelen aan de rap workshop. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het jubileum van uw bedrijf of over een onderwerp zoals pesten om het in een klas bespreekbaar te maken. 


Er zijn verschillende Rap workshops beschikbaar. Zo kan er een liedje worden opgenomen tijdens de workshop en is er zelfs een mogelijkheid om een videoclip op te nemen als eindproduct van de workshop. Er kunnen ook workshops geboekt worden zonder deze elementen. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, een schoolactiviteit , een ckv les, een vrijgezellenfeest of een kinderfeestje, wij verzorgen een onvergetelijke workshop. 


Neem vrijblijvend contact op met RaplesNL en laat u informeren over de verdere mogelijkheden. 
 Sinds kort zijn er ook online workshops beschikbaar op RaplesNL. Het is voor alle beginnende rappers nu mogelijk gratis aan te melden op ons Raples-Forum om nog meer tips en tricks te krijgen over rap.

Klik hier voor meer info.
Tags voor zoekmachine:

Alles over Rap workshops en Raples rapworkshops rappen rapdocent rapleraar Belgie vrijgezellenfeest workshop Limburg Heerlen Arnhem Rotterdam Delft Venlo venray Eindhoven Utrecht Veenendaal Roermond Weert Maastricht gelderland brabant Basisschool Alles over Rap workshops en Raples rapworkshops rappen rapdocent rapleraar Belgie vrijgezellenfeest workshop Limburg Heerlen Arnhem Rotterdam Delft Venlo venray Eindhoven Utrecht Veenendaal Roermond Weert Maastricht gelderland brabant Basisschool Rapworkshop boeken? U bent aan het goede adres. Al meer dan tien jaar is Rapper/Music producer Okwaro actief in de muziekwereld. Nadat hij in 2010 afstudeerde op de Nederlandse Pop Academie in Utrecht is hij begonnen met het coachen van jongeren die willen (leren) rappen. Zijn lessen worden gevuld met rapteksten schrijven, ritme aanhouden, het professioneel opnemen van een liedje, en het geven van een optreden. Twijfel niet om contact op te nemen. De rapdocent Okwaro is gediplomeerd in het geven van workshops en is in het bezit van een VOG. Voor meer info over (Privéles) rapworkshops en boekingen neem contact op met: