Rap workshop in Tiel

Tof dat u terecht bent gekomen bij Raples.nl. Deze website is voor iedereen die een rap workshop wil boeken of wil leren rappen. Wij verzorgen al meer dan 10 jaar inspirerende rap workshops met een hoog entertainmentgehalte aan alle leeftijden, doelgroepen en niveaus door heel Nederland. Wij brengen u in contact met een professionele rapdocent die past bij uw event.  Of het nou gaat om CKV activiteiten, cultuurdagen, bedrijfsuitjes, een lessenreeks op school, of een vrijgezellenfeest. Wij verzorgen op elk event een onvergetelijke rap workshop. Alle workshops kunnen geheel op maat worden gemaakt en afgestemd op uw wensen. Naast de reguliere workshop Rap zijn ook de volgende varianten te boeken: Rap met CD-opname, Rap met Videoclip (met CD en Videoclip opname) of Rap met Autotune (Nieuw). Dit is een populaire workshop die exclusief te boeken is bij Raples.nl.

Rapper/zanger/beatmaker Okwaro is de oprichter van Raples.nl. Hij studeerde aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht en de Rockacademie in Tilburg. Hij is actief als docent en organisator Lees meer.

Wij zijn ervaren in het geven van workshops aan mensen met een beperking en/of leer- en gedragsproblemen. Wij vinden dat hiphop voor iedereen toegankelijk moet zijn.  Omdat rap workshops erg populair zijn onder jongeren voelen wij ons verantwoordelijk om de balans tussen entertainment en educatie te bewaren. Wij vinden het belangrijk dat de deelnemer maar ook het onderwerp rap tot zijn recht komt. Wij zorgen voor een veilige omgeving waar de deelnemers op een creatieve manier werken met taal en muziek.

Onze workshops en shows zijn 7 dagen per week door heel Nederland & Vlaanderen te boeken. Mocht u creatieve ideeën of wensen hebben horen wij dit graag. Kijk rond op de website voor meer informatie over onze diensten of neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Breng mij naar jullie workshops!