Rap workshop in Apeldoorn

RapLes.nl biedt inspirerende rap workshops aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Of het nu gaat om CKV activiteiten, cultuurdagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of lessen op school, wij zorgen voor een onvergetelijke rap workshop. Onze workshops zijn door heel Nederland en Vlaanderen te boeken en kunnen op maat worden gemaakt en afgestemd op uw wensen.

Onze workshops worden gegeven door rapper Okwaro en zijn team van rapdocenten, die ervaring hebben in het geven van rap workshops aan alle doelgroepen en niveaus. Bovendien kunnen de workshops ook worden geboekt in verschillende varianten, zoals een rap CD-opname of een rap videoclip-opname.

Tijdens onze rap workshops gaan deelnemers aan de slag met teksten en beats en ontvangen ze professionele coaching van onze gemotiveerde workshopleiders. Wij geloven dat rap een leuke manier is om mensen op een muzikale en creatieve manier te verbinden en daarom geven wij les aan alle niveaus.

Beschikt u over specifieke wensen voor uw workshop (bijv. gewenste tijdsduur, aantal deelnemers, combinatie met andere workshops), dan kunnen wij u een scherp en vrijblijvend prijsvoorstel doen. Wij verzorgen de benodigde apparatuur en bieden ook andere lessen, zoals Live-Looping, Beatmaking en Songwriting workshops. Bekijk onze website voor meer informatie of neem direct contact met ons op.


 


Breng mij naar jullie Workshops